41 Properties for Sale in Norra Mellansverige

(€) SEK 2350000,  Klässbol,  Norra Mellansverige
(€) SEK 4000000,  Arvika,  Norra Mellansverige
(€) SEK 1500000,  Östra Ämtervik,  Norra Mellansverige
Handboek Emigreren naar Zweden
Overzicht van boeken met informatie over emigreren naar Zweden, een huis kopen in Zweden, wonen en werken in Zweden, Zweedse gewoontes, Zweedse buren. Kortom alle info die je nodig hebt om in het hoge Noorden te wonen. Pagina voor het laatst bijgewerkt op 20 juni 2020.
Zwelband sealertape zweden
Zwelband/Sealertape dicht alle ongewenste kieren! Of het nu gaat om vervanging van raamkozijnen of een aanbouw aan de bestaande woning ….. het Zweedse Sealertape zal u daarbij van pas komen. Ontwikkeld in een land van extreme temperatuurverschillen vermindert zwelband (door krimp en uitzetting) de risico’s op kieren en warmteverlies.
Er gaat niets boven Zweden
Een selectie van boeken over de Zweedse geschiedenis en cultuur. Naast de klassiekers ook aandacht voor recent verschenen boeken. Bijvoorbeeld de schitterende Martin Beck reeks van Sjöwall & Wahlöö.
Zomerhuisje in Zweden
Een lichte gevel reflecteert de zonnewarmte, donker absorbeert de warmte en verwarmt de muren overdag. Het is geen toeval dat de donkerrode houten gevels de overhand hebben in Scandinavië. Dit geeft niet alleen een traditionele uitstraling, het is gewoon praktisch.
wazig beeld van lopende mensen
Overweeg je te emigreren naar Zweden? Dit uitgebreide artikel biedt je alle informatie die je nodig hebt over werken en leven in Zweden, van de zoektocht naar werk en salarissen tot belastingen, verzekeringen en de Zweedse werkcultuur. Ontdek je mogelijkheden vandaag nog!